Tíha

Tíha

Anotace: "K"

Ve snu si cestu hledají,
myšlenky, co se toulají.
V místnosti s názvem "nezvané",
v kumbálku duše - schované.

Myšlenky plaším na Tebe,
snažím se myslet na sebe.
I tak dál rostě v mě zklamání,
žes byl jen životní selhání.

Žaludek zvedá se z představy,
že tyhle myšlenky do hlavy,
tlačí se s jasným vědomím,
že vymazat roky neumím.

Kdy jsem se Tebou mýlila.
To ztráta svobody tížila ..

naději bez šance.
Autor Analisieren, 24.08.2011
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: seh, CULIKATÁ, Donne, CRASH
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je zvláštně napsané: "I tak dál rostě v mě zklamání"
vysvětlení?

24.08.2011 14:27:00 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí