Poslední okamžik

Poslední okamžik

Anotace: Když to jinak nejde...

Zmatené myšlenky v slova se spojí,
rytmus jim dodá tepot mých žil.
Kéž by tu píseň někdo zachytil,
až ruka má naposled zajme tu tvoji.

Hudba ta překrásná oči nám zakalí
slzami, které se nevpijí do země.
Člověk by nevěřil jak je to dojemné,
když se běh života na chvíli zpomalí…

Ten nebeský chorál v srdci mi stále zní.
Rty místo rukou se v modlitbu spojily.
Proč jen tvé dlaně mne tak málo hladily?!
Teď už nám zbývá jen okamžik poslední.
Autor Miléne Marguerite, 10.02.2006
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...no, není to špatné ;-)

13.02.2006 23:04:00 | no

děkuju

10.02.2006 23:41:00 | Miléne Marguerite

Nádherná...a ten konec tomu dodává opravdovou sílu.Paráda 100

10.02.2006 20:08:00 | Sawati

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí