Jsi....

Jsi....

Anotace: Snad jsem to popsal dost dobre... :)

Jsi...

Jsi jasná hvězda na obloze, co mi svítí na cestu
Jsi sladká perla v moři sole, já chci tě mít za nevěstu

Jsi pro mě ranním pohlazením, když políbíš mě na tváře
Jsi mým lístkem nekonečným, z pekla rovnou do ráje

Jsi tím nekjrásnějším snem, jež mohl se mi zdáti
Jsi doufám že mým osudem, já nechci se tě vzdáti

Jsi moji nadějí, jenž jasní mi život
Jsí mé opojení, jsi boží bytost

Jsi plamen života, co v nitru mě hřeje,
Jsi dcerou Quijota, tvůj obraz se směje

Jsi tajným pocitem, mým, zatím nejjasnějším,
Snad jednou procitnem, a budem nejštastnější

Jsi jako rozkvetlá sněženka, krásná, jemná a citlivá
Jsi napořád v mém srdci vězeňka, a já tě miluji a také uctívám

Jsi ten nejkrásnější květ, ten nejhezčí životní dar
Jsi pro mne celý svět, nikomu nedovolím, by mi tě vzal

Jsi a budeš, má, jedíná, milovaná
Budeš mou láskou navěky zasažená
Navždy budu na tebe vzpomínat,
Navždy tě budu bezmezně milovat...
Autor Peky, 10.02.2006
Přečteno 909x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

kráááása!

21.10.2006 11:22:00 | Kailiana

moc pěkná básnička,nemám k tomu co dodat.Máš talent:)

09.05.2006 11:53:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí