Proč?

Proč?

Anotace: nešťastná láska, to už sem tu dlouho neměla...

Každý den a noc o tobě sním,
jsem hloupá a naivní, já vím.
Pláču a s tebou být toužím,
každý okamžik smutkem se soužím.

Proč láska bolí?

Jen chvíli jsem mohla být tvá,
jen chvíli jsem mohla být šťastná,
odi et amo, to k tobě cítím,
proč tě milovat nesmím?

Vím, že mi pláč nesluší,
ale nejde se smát,
když mě nemáš rád.
Dej mi šanci prosím,
pochop, že tě v srdci nosím.

Proč láska tak moc bolí?

Chci polibek na dobrou noc,
tvá ústa mají velkou moc.
Láska je kurva v písni zní,
že je to pravda už dávno vím.
Autor Romana666, 25.08.2011
Přečteno 349x
Tipy 8
Poslední tipující: whiolet, James Libustka, tato22, Wlistinka, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je kurva,
a jen půjčuje ten cit...
A až odezní,
vezme ti s ním celé tvé srdce...

31.08.2011 09:47:00 | whiolet

Ta láska...
motá hlavu,
tahá z davu
rozum přehluší
srdci poručí
a přijde, odejde, neptá se..

25.08.2011 11:49:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí