Svatozář v šuplíku...

Svatozář v šuplíku...

Anotace: Láska k Člověku...

Svatozář v šuplíku,
křídla visí v šatníku.
Zabila v sobě anděla,
i když tohle nechtěla.

Bezmocně na zemi leží,
dýchat může pouze stěží.
Své srdce dala na dvě půlky,
teď ďábel do své zbraně kulky
vyrábí z nich, aby zase
mohl o půlnočním čase
potrestat anděly hříšné
na svá křídla tak moc pyšné.

I ji vytrestal za zlé činy,
vědoma si je své viny.
Propadla Lásce k člověku
a může snít jen o léku,
co zabil by tuto nemoc.

Marně čeká na tvou pomoc...
Autor ajuska92, 25.08.2011
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: Stoneman, Eresiel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí