Schovaná láska

Schovaná láska

Anotace: Moc emocí na jedno manželství, i když asi normálka...

.

Sladkou něhu z tvých rtů snídám,
Věčnost do rukou ti ale nepodám
Odraz lásky pod víčky ti skrývám
Své emoce už jen tak neschovám

Nechci ani trochu
své pocity uschovat
Zmírnit rychlost svého kroku
srdce nechat pochovat

Neskrývám,
že tebou ožívám,
v tobě ráda usínám
Prostě šťastná,
že tě mám…

....

A ty
Vidíš to?
Cítíš to?
Vidíš mě?
Vnímáš mě?
No, někdy ne..

.
Autor E.T.Jane, 25.08.2011
Přečteno 388x
Tipy 14
Poslední tipující: hatlapatla, Janca.LP, CULIKATÁ, Denael, Stoneman, Radek.oslov.Šafárik, vodnař, ECHO PARAZIT, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

muži více cítí,ale méně dávají na jevo.

25.08.2011 21:33:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí