Láska v hroznovém cukru

Láska v hroznovém cukru

Anotace: Jou, jou :-), když já si prostě nemůžu pomoct...

Sbírka: Chester

Tak kde to vázne?

Nad mými výrazy tváře pomalu žasneš.

S ironií ve hlase úžasem
světlušky pomalu zhasneš.

Trhám Ti knoflíčky Tvojí košile
s veršíky polibků, co šeptám Ti
do ouška.
Strnuls a strneš nemile
při čtení zápisků citů a balad
v pokoji bez lůžka.

Déja vu

zas ty Tvý
zmučený výrazy.

Ptáš se – neptáš?
To se ví,
vždyť mě ta Tvoje Láska vlastně deptá.

Láska v hroznovém
cukru.
Autor Philosophic Theory, 25.08.2011
Přečteno 463x
Tipy 3
Poslední tipující: Samantha Graham, takova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbííí

25.08.2011 20:20:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí