Mám v sobě tolik lásky

Mám v sobě tolik lásky

Anotace: Kolik lásky máte vy?

Mám v sobě tolik lásky
mám v sobě tolik lásky.
Mám v sobě tolik lásky
a nesmím ti ji dát.

Mám v sobě tolik lásky
mám v sobě tolik lásky.
Kdy bude čas na otázky
proč je tomu tak.

Mám v sobě tolik lásky
mám v sobě tolik lásky.
Mám v sobě tolik lásky
a nesmím ti ji dát.
Snad odpustíš mi- snad.

Jsi Madona
Jsi Mona Lisa krásy.
Jsi krásná žena
něžná, jak mořská pěna.
Kterou nechci nechat rozplynout.

Jsi člověk
co rád vesmírem si bloudí.
Jsi dívka s krásnou tváří
které pod rukama písničky se rodí.

Jsi symbolem něhy
krásy i lásky.
A to je bez nadsázky.
Já Tě mám ráda, však...

Mám v sobě tolik lásky
mám v sobě tolik lásky.
Mám v sobě tolik lásky
a nesmím ti ji dát.

Mám v sobě tolik lásky
mám v sobě tolik lásky.
Kdy bude čas na otázky
proč je tomu tak.

Mám v sobě tolik lásky
mám v sobě tolik lásky.
Mám v sobě tolik lásky
a nesmím ti ji dát.
Snad odpustíš mi- snad.

Nechápu život
nechápu čas.
proč životem musíme plout
každý zvlášť.
Nechápu život
nechápu jej.
Proč je tak krutej
i nádhernej.

Hledám v něm tebe
hledám nás dvě.
Hledám v něm tebe
a vím, že nepřestanu.
Miluji tebe nádhernou Janu
i když vím, že zůstanu sama.

Jsi sluncem
co nemůže mě hřát.
Jsi Pomněnka
co umí se smát.

Jsi Trichťas a Džejn
nejsi bezejmenná.
Jsi prostě Madona
Mona Lisa krásy
krásná žena.

Vzpomínáš na jahůdku lesní
říkalas jí ať neteskní.
Proč místo lásky
je jen smutek
pláč i křik, proč je láska hřích.

Amor lásky ztich
že spletl se šípem.
A odchází s tichem těch krásných chvil.

Mám v sobě tolik lásky
a nesmím ti ji dát.
Mám v sobě tolik lásky
kdy bude čas na otázky.
Proč je tomu tak...

Mám v sobě tolik lásky
a nesmím ti ji dát.
Mám v sobě tolik lásky
snad odpustíš mi- snad.

Snad odpustíš mi ji- snad...
Autor M3rryMarta Valenová, 25.08.2011
Přečteno 468x
Tipy 2
Poslední tipující: Magdalena Křenková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí