Miluji Te

Miluji Te

Anotace: pro mé srdíčko nejdražší

Miluji Tě...
srdíčko moje,
Ty jsi
přístav...
mé naděje.
Miluji Tě...
nejdražší lásko má,
jen pověz...
kdo větší bohatství má?
Tvá dušička,
moji toliko hladí...
Tvá bytost
mě kouzelně
svádí.
Miluji Tě
lásinko,
v jedné duši spojené,
tolikráte...
v naší lásce
nezměrné.
Autor Štěstěnka, 26.08.2011
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí