Vyznání

Vyznání

Anotace: i já tu jsem...

To jsou verše
psané,
pro lásku moji...,
vždyt už řádku dní ...
jsme už svoji.
Tvé srdíčko
však smutné je...
když ticho z icq,
Tvoji dušičku
zalije.
Jen kytičky
pohaslé
mlčí
tu...
jen koukni
lásko,
kdo s Tebou
žije tu.
Pro mě jen...
jediná
kytička
v mém životě
svítí,
tu toužím
milovat...
a v mém náručí
míti.
Autor Štěstěnka, 26.08.2011
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí