Co skrývá Láska

Co skrývá Láska

Anotace: Láska má mnoho podob. Je nádherná, něžná i zabolí...

Láska- jak něžně to zní
láska- co skrývá se v ní.
Láska- jen malá chvíle
a co potom dál.
Láska- trvá, jak dlouhá míle
a potom..
Možná trvá dlouho
možná ji čas vzal.

Láska- čekání
láska- milování.
Láska- porozumění
láska- zklamání.

Láska- mít rád
láska- umět milovat.
Láska- jak něžně to zní
láska- slovo, co skrývá se v ní...
Co pro Tebe láska znamená
když z citů jsi zmámená.

Co je láska- kdo to ví
je to slovo, city, čekání...
Láska- jsi Ty
nebo někdo jiný.

Láska- to slovo nikdo nezmění...
Autor M3rryMarta Valenová, 26.08.2011
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí