Na křídlech vážky

Na křídlech vážky

Anotace: Nevím, co přesně říct o této básni. Prostě se začtěte :-)

Na křídlech vážky
chtěla bych nést vše, co máš ráda
co mohu Ti jen dát.

Na křídlech vážky
chtěla bych nést svůj velký sen ke štěstí
letět a vznést se.

Na křídlech vážky
chtěla bych se vznést
a dolétnout k Tobě.
Dolétnout ke štěstí
žel Ty nenacházíš ho ve mě.

Na křídlech vážky
chtěla bych donést Ti lásku
donést Ti radost
smích i pláč.

Na všechna má proč
Ty odpovědi znáš
a v zrcadlení se ti vrací to, co ztrácíš.

Na křídlech vážky
chtěla bych dolétnout až k Tobě.
Dotknout se Tě křídly vážky po vlasech
i tvářích.

Odlétla bych potom zpět
ale věř, že v zrcadlení se vrací to, co ztrácíš to co stále hledáš a nenacházíš.

Z nebe na zem
padá prášek z křídel vážky.
Jak slzy z naší lásky
co zebou a studí.

Na křídlech vážky
nesu svůj sen o krásném štěstí...
Snad bez lásky jen?

Na křídlech vážky
nesu si Tebe.
Jen ta vážka sama nad vodou se vznáší
a můj sen
rozplývá se do velké beznaděje.

Vím, že milovat budu jen Tebe...
Autor M3rryMarta Valenová, 27.08.2011
Přečteno 456x
Tipy 2
Poslední tipující: arcticwolf11, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí