Vracím se domů

Vracím se domů

Anotace: Neumělý pokus o krádež http://www.youtube.com/watch?v=IEPiNYF8v2k

Vracím se domů
a na jazyku trpkou chuť mám
kolik let kolik zlomů
jsem na své pouti prožíval sám

možná jsi čekala
kdy o sobě nějakou zprávu podám
možná i plakala
že se přes sliby neozývám

vše co teď mám co mi dal svět
a na co jsem hrdý možná až moc
měl jsem ti dát když jsem tě opouštěl
jednu chladnou a deštivou noc

dnes mi zbývá jen nepatrná naděje
šance jedna ku miliónu
že se na mě usměješ
stejně si vsadím a… vracím se domů

celý ten čas jsem vlastně žil
jen pro ten jeden jediný dnešní den
tak rád bych byl
kdybych chuť dávných dob s tebou znovu ochutnat směl

vzpomínky svý
jen ty nádherný zpět přináším
vracím se domů
bylas mi vším

jsem připraven dát ti víc nežli budeš chtít
zapomenutou radost a smích
věřím že to se mnou zkusíš i přes tu spoustu chyb
a mně se podaří provždy smazat hřích

rovnám si slova
a naslouchám půlnočním zvonům
začněme znova
lásko
vracím se domů
Autor bromak, 27.08.2011
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí