Oslněn láskou

Oslněn láskou

Anotace: ...

Dal jsem své slovo,
moc chci jej naplnit,
každý den před spaním,
měl bych tě oslnit.

Odplul sem daleko,
na ostrov, za moře,
však v srdci hluboko
Jsem stále u tebe.

Nejkrásnější co zde je,
tvá roztomilá fotka,
na které se usměje,
láska, co se mne dotkla.

Pláčeš, je to kvůli mě,
trápim tvé srdce?
ano, ale srdce bolí i mne.
Autor moller, 27.08.2011
Přečteno 395x
Tipy 2
Poslední tipující: Jacob P. Verlaine
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí