Říká si láska

Říká si láska

Anotace: ...nestydím se, když říkám, že lásky se bojím.

Za zástěrou přetvářky,říká si Láska,
za sebou spoušť a dveřmi práská.
Bez duše a s tváří ďábla,
srdce jen tak ukradla.

Krouží kolem, spřádá sítě,
do kterých Tě chytí hbitě.
Netušíš, že chodíš za ní,
že jí plníš každé přání.

A pak když pevně, má Tě v hrsti,
do prázdna Tě jen tak pustí.
Pak Amorův šíp, dlouho v těle pálí,
teď říkat můžem, proč lásky jsme se báli.
Autor Jean89, 27.08.2011
Přečteno 373x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Niky88, jitka.svobodova, Izzzi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí