Variace na jeřába

Variace na jeřába

Anotace: :)

Jasmínová vůně tvých doteků nikdy nevyprchá
Ebenové vlasy, po nichž paprsek před nocí prchá
Řeřicha ti padá zpoza řas, chytám ji do dlaní
Áron čtu ti ze rtů, na hry se slovy byli jsme nadaní
Bledule závistí bledne, když motýl si k tobě před spaním lehne
Autor Prinzeschen, 28.08.2011
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí