Jsem Tvůj déšť

Jsem Tvůj déšť

Anotace: ..a ty mé slunce..

K Tvému tričku přivoním
stále cítím Tě před sebou,
perličkami štěstí
potůček Ti uroním,
snad doplave až za Tebou,
pak mi pošli zprávu
po bílých beráncích,
že je Ti horko,
že taky cítíš
žhavou lávu
v srdečních bocháncích,
kéž se mraky smilují
a uhasí nám vzplanutí,
ach moje lásko,
já Tě tak miluji
a slyším do dálky
zvony Notre Damu,
asi Quasimodo
vyráží na zahálky
na věžním vlnolamu,
v pařížském hukotu,
ne…já mýlím se…
to jsou Tvé tóny
sílícího tlukotu,
to není vítr,
ale Tvůj dech,
foukáš mi do vlasů
a já Ti prším
po zádech,
nikdy bych nevěřila,
že stromy věky spící
se probudí,
že dva opuštění básníci
splynou spolu
v útesech podhrudí,
my jsme tak silní,
v úsměvech coloritu,
s tvářemi od motýlů,
věčného citu,
prosím světélko mi dej,
můžeš mě vést
nad nebeskou krajku,
mezi hvězdné kruhy
a nikdy nezhasínej
do mých životních cest,
složíme spolu mozaiku
deště a duhy,
jsi mé slunce
a já Tvůj déšť…
Autor Jiná, 29.08.2011
Přečteno 532x
Tipy 30
Poslední tipující: Septi, Berry, zenge, Madanik, JohnyD., Tomáš Přidal, labuť, ZILA78, CULIKATÁ, Kett, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně se vplétáš slovy z mezihvězdné krajky co působí tak lehce a dobře se čtou do fantazie obrazů..

..že dva opuštění básníci
splynou spolu
v útesech podhrudí,

pěkné použítí slov ST!

30.08.2011 10:58:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí