Milostné vzplanutí

Milostné vzplanutí

Anotace: další krátká báseň

Je to jen iluze,
touha po dokonalém vztahu.
Panenky opřené ve výloze
zšedlé pod vrstvou prachu.

V mysli vyvstanou otázky,
zda naleznou klid.
Je to dokonalý příklad lásky,
která nesplní slib.

Plny tiché naděje,
čekají na věčnost.
Džbán s vínem rozlije,
tuhle nudnou sešlost.
Autor BleskováLama, 29.08.2011
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: insane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí