Je mi tu smutno

Je mi tu smutno

Anotace: Samota bolí.

Prošel jsem světa kraj,
marně tě hledám.
Přikládám ruce k rtům, do dálek volám:
Vrať se zpět,
mě samotnému je tu smutno být.
Řekni,kde jsi?
Já v ústrety jsem ochoten ti jít.
Mé marné volání ozvěna vrací.
Proč mlčíš lásko má?
Ozvi se kde jsi!
Třeba až na konec světa odhodlán jsem jít.
Řekni kde jsi,
mě samotnému je tu smutno být.
Autor Mirek, 11.02.2006
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano! Ano! Pravdu díš...... samotnému je smutno...však víš...

27.03.2006 11:42:00 | Dalimila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí