Chrám lásky

Chrám lásky

Anotace: Předsvatební zamyšlení

Přestaňme dělat stejné chyby,
opusťme slůvka AŽ a KDYBY,
začněme naši lásku vážně brát.
Vyslovme pravdu, i když bolí,
říkejme slova
která nejen hojí rány,
které osud dal nám tolikrát.

Přestaňme věřit slovům jiných lidí,
lidí zlých a zlomyslných
co jediný cíl mají - škodit nám.
Raději pojďme ruku v ruce
postavit na zelené louce,
jen pro nás dva
kouzelný lásky chrám.

Až v tomhle chrámu zamění
za moje,tvoje příjmení,
už žádné AŽ a KDYBY nebude.
Tam slíbíš mě a já zas tobě,
že nejen teď, ale v každé době,
budeš mým a já tvým osudem.

1998
Autor Mirek, 11.02.2006
Přečteno 600x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak to je fakt kouzelný! Díky za hezké počtení :-)!

27.03.2006 11:40:00 | Dalimila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí