Stále věřím

Stále věřím

Anotace: Stále věřím

Stále věřím, to mi vzít nemůžeš,
Tak mě dále klidně trap a ponižuj,
Stále věřím, to mi vzít nemůžeš,
Jsi vždy rád když mě trápíš,

Stále věřím, to mi vzít nemůžeš,
Vzal si mé srdce a rozdupal jej,
Stále věřím, to mi vzít nemůžeš,
Vlil si do mých očí žal a prázdno,

Stále věřím, to mi vzít nemůžeš,
Nech mě utonout v zapomnění,
Stále věřím, to mi vzít nemůžeš,
Ale tys mě urdousil hořkou pravdou,

Stále věřím, to mi vzít nemůžeš,
Myšlenky se zmatkem staly,
Stále věřím, to mi vzít nemůžeš,
Však vzal sis vše v co jsem věřila…
Autor Gamy, 11.02.2006
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí