Hřmění pro dva

Hřmění pro dva

Anotace: -

Co je to nádech bez výdechu?
Asi jen polovina bytí
Vítězství, ale bez úspěchu
Úplněk bez vlčího vytí

Jaká je láska bez odezvy?
Mokrá jak slzy pod řasami
Moudro, co ale nikdo nezví
A pocit v davu, že jsme sami

Kolik jsou bez matiky dva?
No přece jeden dohromady
Už není kdesi, ty a já
Jsme jenom my a tady.

Ty jsi má polovina dechu
Znaménko na konci mé věty
Tak bouřka vyrobená z plechu
Hřmí, ale nepoláme květy
Autor Bolder, 30.08.2011
Přečteno 402x
Tipy 21
Poslední tipující: Anjesis, hašlerka, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, labuť, la loba, Mbonita, Donne, E.T.Jane, James Libustka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když bouře v hrudi s větrem duje
A dlaně k dlani provokuje
Do očí jiskry touhou kloní
A něha píše - to jsou oni

Krásně zamilovaní

30.08.2011 11:35:00 | labuť

Luxusní.

30.08.2011 10:27:00 | Donne

Krásná přirovnání, krásná celá!

30.08.2011 10:05:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí