Ani nevím

Ani nevím

Anotace: O čem je? O ničem.

Je mi zima,
choulím se do klubíčka.
trápí mě života rýma,
a na piáně teskně plápolá svíčka.

Já potřebuji vědět,
zda mě máš rád,
potřebuji do očí ti hledět,
a na tebe se smát.

Cítím se stará a seschlá.
Tak kolik je mi let?
Hraje písnička teskná,
a příliš velký mi přijde svět.

Nepřátelský a smutný,
Když jsem sama,
jsi jako kyslík, tolik nutný,
však nejde překlenout propast mezi náma.

Jsem jako mrzák,
kterému chybí ruka,
a ty jsi ten cizák,
co působí mi muka.
Autor Annie the wolf, 30.08.2011
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: ilaila, whiolet, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach jo, jak tohle moc dobře znám, jak tohle mě trhá na kusy

30.08.2011 22:53:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí