Báseň poslední

Báseň poslední

Anotace: Každý alespoň jednou někomu napsal poslední báseň.

Napíšu Ti báseň poslední,
více se již další nedočkáš,
napíšu o Tobě báseň poslední,
o tom, jak krásnou máš tvář.

Byla jsi pro mne andělem,
nyní však mám srdce bolavé,
býti bez Tebe je zřejmě mým údělem,
tak jako míti myšlenky toulavé.

Proklínám Tvou krásu,
kvůli hloupým pocitům se trápím,
modlím se za svou spásu,
protože bez Tebe se ztrácím.

Potají Tě pozoruji z davu,
slza smutku sklouzne z mé tváře,
letí, dokud nespadne na trávu,
kde se slz mých tvoří se louže.

Miluji Tě, tyto slova neslyšíš,
Miluji Tě a ty to přehlížíš…
Autor Démon, 30.08.2011
Přečteno 387x
Tipy 6
Poslední tipující: MishaArt, Kovik, Leedram, čas.běží
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné...Zvlášť pro ty,kteří ví,o čem hovoříte...

08.10.2011 14:37:00 | Dark Princess

Taky velmi hezký konec ;)

31.08.2011 08:57:00 | Démon

napiš jí na kus papírku
"miluji Tě, až to pochopíš
otevřeš mi v srdci lásku..
mrzí mě, že nevidíš, přehlížíš?..."

30.08.2011 16:57:00 | čas.běží

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí