Tebe

Tebe

Anotace: NNN

Sbírka: Verše o láske

Ty, chlapec z krajiny, ktorá
je vraj maľovaná čajom.
Tušíš, že si pre mňa
darom od Boha?

Ty, chlapec z krajiny, kde
voda vraj dolieva sa vínom.
(lebo naopak by to bol hriech),
Snívaš už o dievčati inom?
Ozveš sa, než napadne sneh?

Ty, chlapec z krajiny s najstarším
leteckým priemyslom.
Zaľúbil si sa do mňa naozaj omylom?

Ty, chlapec z ťažko skúšaného mesta.
(Z rovnakého si Ty cesta…)
Kto bude Tvoja nevesta?

Už teraz jej závidím.
Za chybu tvrdo zaplatím?
Ľúbim ťa.

Blúdiš mojimi predstavami
a nesmierne chýbaš mi…
Autor slnečnica, 30.08.2011
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: Bambulka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... niekedy je priskoro niekedy... neskoro ...
.. . pekné vyznanie ... len ten letecký priemysel mi tam - nereže ;-) ... ale nech ... teraz ešte nieje neskoro ...

30.08.2011 19:03:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí