Bojím se ( 2 JL )

Bojím se ( 2 JL )

Anotace: ...jak krutá umí láska být...

Mám strach, strach z každé další vteřiny,
ze stínu, zvuku i peřiny.

Mám strach, že nadobro jsi pryč,
chci žiletku, kudlu, bič…

Chci se potrestat a vysvobodit,
chci zase lítat a ne jen chodit.

Chci vnímat tlukot tvého srdce,
kdykoliv držet tvoje ruce…

Kdykoli líbat tvoje ústa,
vždyť má duše jak poušť je pustá - když nejsi semnou.
Jsem opět na horské dráze a opět jedu dolů…
Autor Justýna, 31.08.2011
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Kutinečka, Bambulka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí