Bezcitná naivita

Bezcitná naivita

Anotace: Není pro někoho, ale ani pro nikoho....

Přijdeš někdy?
zastavíš se?
aspoň na slovo

Povídám ti
neposloucháš
řekneš : "Nech toho"

Mám tě ráda
nevnímáš mne
řekneš : "Nemám čas"

Nejsi tady.
já se divím?
neslyším tvůj hlas

To je toho
já zas nadělám
pro jedinou hlásku

Jak bys mohl
být tu se mnou
vždyť necítíš lásku

Necítíš nic
nebudeš víc
vždyť ležíš tam dole

To jen já
bláhová
vyvolávám duše holé
Autor Kaina, 31.08.2011
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: TeruKurosaki, Donne, Marsinka, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povídám ti
neposloucháš
řekneš : "Nech toho"
Tahle věta vždycky tak bolí...
Dobře napsáno.

21.08.2012 14:49:44 | TeruKurosaki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí