na konci jen zklamání

na konci jen zklamání

Anotace: není to přímo básnička, ani se to moc nerýmuje...ale je to od srdce

Srdce opuštěné se v mrazu chvěje, bolest hořce chutná,
Že On už mě nechce, stále bolí, rozchod byl dohoda,
Tolik jsem snad chtěla, že jsem nedostala nic…

Už tě zpátky ani nechci, rozum mi říká,
srdce zklamané ale jen naříká,
změnit člověka, to prostě nejde,
a když ani nechce, nic se neděje,
každý půjdeme svou vlastní cestou…

to sakra bolí, viděla jsem se nevěstou
a místo toho tu sama sedím, srdce slzy roní,
tak běž si za jinou, jinde to jiné není,
vždy budeš muset aspoň trochu bojovat, nic se samo neudělá,
a když tě to nebavi, táhnout zase dál,
když myslíš že tak se ti to hodí,
tak táhni do pekel kde jsou tobě podobní
sobci, lenoši a lemry líné,
co myslí si že holka leccos snese,
štěstí ti nepřeju, ta zrada mě fakt bolí,
myslet že je to navěky a On to zahodí
jako list papíru, co byl už moc popsaný,
místo dál nehledá, že smysl to nemá…

tak si vem čistý a táhni si dál.
Autor Kutinečka, 31.08.2011
Přečteno 457x
Tipy 3
Poslední tipující: lucie.Tee, Robin Marnolli, tato22
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pridavam se k Robinovi..uprimne od srdce..

31.05.2013 10:50:31 | lucie.Tee

díky všem :) je to už starší záležitost, ale občas to pořád zabolí. život je pes a pes nejlepší přítel člověka :)

31.05.2013 10:57:33 | Kutinečka

Dám ti bod, za ten pocit, který máme v mnoha ohledech podobný

10.12.2012 21:08:07 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí