Vím že jsi pryč

Vím že jsi pryč

Anotace: .,.,.

Srdce mi pomalu tluče,
protože miluje.

Nevidím budoucnost,
nevidím nic,
protože vím že tu nejsi ty,
že jsi pryč.

Miláčku nezlob se prosím,
ty víš že tě jen v srdci
nosím a nikoho jiného.

Odpust mi že jsem tě sklamala
a vzpomen na to krásné,
na ty pocity štěstí,
co jsme prožili.

Bojím se usnout,
bojím se snít,
že se už nevzbudím,
že nebudu žít.

Slzy tečou po mé tváří
usínám pomalu na svém polštáří.

Loučím se s tebou,
ač vím že tě mám ráda,
ta nemoc nade mnou vyhrává.

Tobě chci jen říct,
že tě budu milovat tak jak dřív.
Autor 89Rosa, 11.02.2006
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí