Na omamné zastávce

Na omamné zastávce

Anotace: svému objevu =)

Temno
Prázdné oči
Den plný lidí
Den prázdného srdce
.

Namaloval jsem tebe
Do svého diáře příštích dnů
Plním ho tvými polibky
A lehkými doteky

Nevím kolik stránek
Můžu zaplnit
Nevím kam až smím
Chci brzdit svůj zrak
A trochu opít čas

Rozpaky tvé cítím
Však na cestu ti svítím
Když jdem spolu tmou

Jsi moje večerní touha
Co provází mě zrána

Jsi vinnou slzou v poháru
Pro mé žíznivé hrdlo

Jsi křehká a sladká
Jsi tajemná a vratká..

Dnes však odcházím s myšlenkami na tvé krásné vlasy
A do nich ulehám
Autor Human Shadow, 01.09.2011
Přečteno 332x
Tipy 6
Poslední tipující: Víla, Dona Quixote, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí