Vše se změnilo

Vše se změnilo

Anotace: ...

Vše se změnilo
Vše co by bylo
Náhle shořelo
Tím vše se změnilo

Bylo to jiné
Bylo to krásné
Nádherně slastné
Bylo to tak jiné

A už to není
Už je to pryč
Zmizel i chtíč
A už tu není

Bojím se toho
Snad ztratil jsem cit
Já tak přál si klid
Ach, bojím se toho

Miluji tě
Já sám nemohu hrát
Tvé srdce mrtvé hřát
Přesto miluji tě

Tečou mi slzy
Mám ze všeho strach
Po vůni zbyl pach
A mně jen slzy
Autor Jacques-ds, 01.09.2011
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí