Věřím...

Věřím...

Anotace: ...a vím, že Ty taky

Věřím
Že spolu budeme navždy
Nikdy nás nic nerozdělí
Kdokoliv se bude snažit sebevíc
Naše srdce nikdy nepovolí
Když jsi tak krásně vyšli vstříc

Věřím
Že tohle je ta pravá láska
Čistá, a velice hluboká
Každá má myšlenka se kolem Tebe motá
Těším se na každé další objetí a políbení
Ať už rtů, hrudi, stehen, zadečku
I když jich bylo na tisíce
Pořád se mi to zdá jiné, a čím dál lepší
Čím dál hlubší, čím více srdečnější
Bez jakékoliv hranice

Věřím
Že se o mě občas bojíš
Ale já o Tebe víc, jsi má drobná květinka
Co musí pořád růst, po zbytek života tu být
Abych i já mohl žít
A nikdy se ji nesmí nic přihodit
Proto Tě chci chránit, a dodávat Ti sílu

Věřím
Tomu co mi říkala, mamka před lety
Že holka pro mě teprve roste
A teď už dorostla a já konečně
Našel jsem to co jsem hledal...
...Tebe, má milovaná

Věr mi...
...nikdy Tě nechci přestat milovat
Protože pak už bych nikdy nemiloval
Tak jako dřív, tak jako Tebe
Autor JohnyD., 03.09.2011
Přečteno 503x
Tipy 6
Poslední tipující: Chancer, Jiná, moller, Janca.LP, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřit znamená žít ;-)

07.09.2011 14:42:00 | Chancer

Víra a důvěra je moc důležitá..a ty my máme..já také moc věřím, nic nás nedokáže rozdělit, jsme silní, hodně jsme toho překonali a ještě překonáme.. s tebou zvládnu všechno..a ty víš, že ty se mnou taky..je to nejhlubší láska jaká existuje..jsi jedna hvězda z miliard, co mi z nebe spadla do dlaní…nikdy bych už nikoho nedokázala milovat víc než Tebe..

05.09.2011 15:37:00 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí