Konec Cesty Hledání

Konec Cesty Hledání

Anotace: další mé dílo o lásce a čekání a zklamání

Konec cesty hledání

bylo to tak dávno co tu stála
byla tak krásná, byla nahá
ve svitu měsíce stála,
čekala na mě.

Bylo to tak dávno co se na mě usmívala
měla úsměv tak krásnej že vydal za stovky
slzy mi tekli po tváři když jí sem viděl
kam si mi odešla.

Setmělá ulice, bary prázdné
Obličeje smutné zastávky prázdné
zoufalství, beznaděj uzavíralo mé hledání
kde pak jsi.

Déšť smíval prašné cesty ulic
hodně sem probrečel, hledal tě
ty nikde bylo smutné to poznání
že je konec a tebe nespatřím.

čas si plynul a ty stále nikde
marně sem doufal že ještě aspoň
jeden pohled tak krásný uzřu
ty už si ale byla dávno pryč
Autor The Crow, 03.09.2011
Přečteno 385x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí