Bylo

Bylo

Anotace: co bylo, to již není. kdo ví, jestli se to změní.

Vzpomínáš?
Na ten čas, vedle sebe jsme leželi.

Já vzpomínám,
Bylo to hezký, do očí jsme si hleděli.

Leželi jsme pod peřinou, k sobě jsme se tulili.
Polibky a hlazení. Věrnost jsme si slíbili.

Krásná každá chvilka s tebou byla.
Noc plná vášně, divoká, živá.

Leželi jsme oba šťastní,
Jen teď nás srdce bolí.

Dala jsi na řeči druhých a končí vše.
Proč dáš na jejich řeči a ne srdce své?

Nepíšeš,nemluvíš,vypínáš mobil, když jsem ti telefonoval.
Jak ti mám říct, že jsem se zamiloval ….
Autor Dindane, 03.09.2011
Přečteno 390x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí