PRO MOJI PRINCEZNU

PRO MOJI PRINCEZNU

Anotace: ...

Někdy občas když jsem sám přemýšlím,
jen tak se nad životem zamýšlím.
Jaké by to bylo nemít svoji lásku,
jaké by to bylo přežívat jen na vlásku.
Nemůžu si představit bez tebe být kdybych to udělal přestal bych žít.
Autor mr.cool, 03.09.2011
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: hatlapatla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět jeden tip za snahu.

04.09.2011 10:07:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí