Hlavně tajně

Hlavně tajně

Anotace: Neměla by, ale city jsou silnější... Věnováno.

Dal jí ruku na tu její,
tak se právě v jeho autě smějí
a cesta jim ubíhá k lesu.

Pryč od té první.

Myslíš, že se vůbec bojí?
Zvedá telefon a zase říká:
„Neboj, hned jsem doma, jen mám další směnu“,
bez budoucnosti otočí se směrem k ní
a pokračuje ve svém směru.

Sešlápne někdy brzdy?

Ne, vždyť po pár hodinách jízdy
sedí
naproti němu
a dívá se mu do očí.

Pak se zas rozloučí.

Další den s pocity v ohni,
on jí zase dál mučí
tak se zase choulí pod dekou,
ručky na klávesnici
a píše další pocitovku
v domnění,
že už konečně vyrostl.

A tak neví, jestli může chtít další...
Políbení.

A nevadí jí, být ta druhá.

Tak zase snívá
o dalším dni s ním
a tajně číhá
než se otevřou dveře a ona v nich bude stát.
Autor Philosophic Theory, 04.09.2011
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: Adelein, Samantha Graham, Fungal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí