Coco chanel

Coco chanel

Anotace: ...

Luxusní parfém
v šatníku pár bot
Hlavní stránka v časopisu
kup si mě...pojď!

Pár drobných
za její úsměv
papírové koketě
Celá stěna zdobí v domě
tetování na těle...


V duši svírá,marně touží
být jen módní hit
Ikonu však v sobě dusí
zapomeň a nech ji být!


je nejdražší co můžeš chtít!



Tvá Coco chanel...
Autor Kett, 04.09.2011
Přečteno 598x
Tipy 23
Poslední tipující: hatlapatla, Jiří I.Zahradník, Jiná, ECHO PARAZIT, el viento, labuť, Niky88, Psavec, Kars, Amable seňor Marek, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí