V západu slunce

V západu slunce

Anotace: ...utopie...

Sbírka: Jahodové nebásně

V karmínovém západu slunce
poklekl...
A z děr začali vylétat motýli,
kteří se v letu měnili v můry.

Ze zlatých vlasů mu odkapávala
krev...
Stékala po tvářích
kde se pojila se slzami.

Z jasného nebe začalo
sněžit....
A vločky hřály a tály
jako její touha.

Už byly dva
a své sny spojily v jeden...
Z každého jejich póru
krvácela láska.

Láska, která není špinavá
taková, které nebolí.
Taková, která je navždy,
taková, která neexistuje.
Autor Striptérka, 04.09.2011
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: trhla.marketka, Quigleika, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí