Vrať se se mnou do minulosti...

Vrať se se mnou do minulosti...

Anotace: pro mého nejdražšího Azazena(Ďábel strážný):* zlatíčko víš,jak mi na Tobě záleží..nepřeju si nic jiného, než abys byl zase se mnou..všeho bych se pro Tebe vzdala,vždyť víš:* snad se bude líbit

Vrať se se mnou do minulosti,
odstraň ostré trny přítomnosti
pojď a buď se mnou zase šťastný,
pojď, zažij ten pocit slastný

Jak krásné to bylo, to vše zase může být
vždyť stačí pouze chtít..
A já v tvých očích vidím, že chceš
tak přestaň se bránit,
vždyť byla by to lež..

Vzpomeň si na vše, co jsem Ti s láskou dala,
a pamatuj, že bych se teď klidně všeho pro Tebe vzdala..
jen abych mohla zase s Tebou být,
naší lásky si užívat a spokojeně žít..

Já vím, že náš plamínek i v Tvém srdci stále hoří,
vrať se zpátky a cestujme spolu třeba do Středomoří,
zahrnu Tě něhou a láskou, splním vše, co si budeš přát
tak přijď ke mně, ať po nocích Tě zase můžu hřát..
Pojď a dej mi důvod, se smát..
Jsi to jediné, co můžu si přát..
Autor Soledad, 04.09.2011
Přečteno 357x
Tipy 6
Poslední tipující: Emmelia, Laivindia, Mbonita, Azazen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí