Kde jsi?

Kde jsi?

Anotace: ..

vysyp na mne
slova lásky
líbej mne ve dne
a nedělej si vrásky
snad potkáš mne
-jednou-

zatím mlčíš
ptám se tě kde jsi?
budeš mlčet dál?
miluj mne
-prosím-
najdi mne
já už beznaději
v obličeji
-nosím-

musíš přijít
musíš mě najít

vždyť to necítíš?
chvěješ se ..
jsem tady
neboj se
dotkni se mne
zavři oči ..

co se ti zdálo ?
(tak kde jsi ? )
Autor amores peros, 04.09.2011
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: Andělskými perutěmi chráněna, Denael, kiksik, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí