Amfitríté

Amfitríté

Anotace: z krásné mytologie

Já Poseidón vyslal jsem delfíny hbité,

ať prohledají širé oceány,

ať najdou Tě, překrásná Amfitrité,

ať staneš se navždy mou paní.

Srdce mé šípy Amora propíchly,

teď trápím se, obrovské hoře,

nadechla se a hlubiny utichly...

-"Budu tvou láskou, tvou vládkyní moře".
Autor Miskitka, 05.09.2011
Přečteno 345x
Tipy 6
Poslední tipující: Elisha, CULIKATÁ, jitka.svobodova, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí