bezdotyková

bezdotyková

Anotace: ač nesmím, sním

vítr hledá cestu
ve větvích podzimu
na neklidné louce
Jejích vlasů

jen on ví
kde najde macešku
za Jejím uchem
kam já nesmím

jen on ví
o vůni pastvin
kterou si odnáší
pryč ode mne

jen on ví
jak jemná je tráva
kterou pohladí
kdy se mu zavane

jen on ví
já toužím
Ona netuší
nesmí
Autor Bask, 05.09.2011
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí