Zatím co ty spíš...

Zatím co ty spíš...

Anotace: to se fuck neska stalo :)

Sbírka: Láska, sex a tak...

Spíš..jsi tak nevinná.
Bezbranná, jak květina.
Co tě trápí, nevnímáš.
Pohádkové sny si zdáš.

Víčka se ti zlehka třesou.
Na motýlích křídlech nesou.
Lásku, která nemá konce.
Potkala jsi svého prince.

Dech tvůj je jak klidný vánek.
Na rtech kvete rudý květ.
Milosrdný dlouhý spánek.
Bezpečný a krásný svět…

Jak trpké je se probouzet …
Autor Bean, 22.11.2004
Přečteno 1015x
Tipy 2
Poslední tipující: jita.1965
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Vzdát se
něžných dlaní
polibků
milování
pohledu očí
objetí?
Zůstávám
ve snu zajetí ...

28.03.2009 23:36:00 | jita.1965

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí