Bude mi chybět

Bude mi chybět

Anotace: I Vám určitě něco nebo někdo občas chybí...

Bude mi chybět dotek tvých dlaní
úsměv, co neporaní.
To vše se stává vášní.

Zbývá jen zapomenout
vítr vše rozfouká v prach
a naše milování bude jen příběhem
jen snem, který se ztrácí v tmách.

Bude mi chybět tvé políbení na má ústa
v mém srdci bez tebe bude prázdnota, tak černá a tak pustá.
Však vím, že musí to být
a co bylo krásné musí odejít.

Bude mi chybět vše, co se pro nás stalo vášní
vše, co zamilované láskou unáší.
Nastalo loučení s tím, co jsme začaly mít rády
a se svými pocity si málokdy víme rady.

Však to vše končí
a možná nově začíná.
Stále pro mě budeš nej...
stále jediná.
Autor M3rryMarta Valenová, 06.09.2011
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Magdalena Křenková, Lenullinka, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí