Vzpomínám...

Vzpomínám...

Anotace: ...každičký den

Vzpomínám
Jak o víkendu
Líbám Tvé rty
Je to jak jíst med
Jsou stejně hebké a lahodné

Vzpomínám
Jak o víkendu
Držím Tě v objetí
Pevném jak gravitace
Země a Měsíce
Pořád jsme u sebe
Ať již v myšlenkách
Nebo realitě
Občas se oddalujeme
Občas se přibližujeme
Ale pořád držíme při sobě
A navždy budeme

Vzpomínám
Jak o víkendu
Hladím Tvá hebká záda
A Tvou pěknou duši
Vím, máš to ráda
Předeš u toho jak kočka
Ty jsi ze všech nejhezčí
Je moc fajn vědět
Že mě má jedna osůbka ráda

Vzpomínám
Jak o víkendu
Hypnotizuji pohledem
Tvé hnědé korálky v očích
Jemné řasy co je obklopují
A tolik mě svádí

Vzpomínám
Jak o víkendu
Zlíbám Tě na celém těle
Na krásném zadečku a stehnech
To se mi tak moc líbí
Tvé bříško tak krásně hřeje
A srdce Tvé, ještě víc
Už dávno vím, že se mi to nezdá
Jsi má vyvolená

Vzpomínám
Jak o víkendu
Pohladím prsty každý kousek
Tvého těla a občas zajedu
I mezi stehna
Pak v krásném povzdechu
Řekneš mi tu nejkrásnější větu
Jakou si jen můžu přát
Honzi miluji Tě
A já odvětím
Já Tebe taky, Haňuli
Autor JohnyD., 07.09.2011
Přečteno 457x
Tipy 8
Poslední tipující: Emmelia, CULIKATÁ, Gabrielle, Jiná, rezina
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"a občas zajedu i mezi stehna"...

to snad nemusíš hlásit celému internetu, že občas zajedeš i mezi stehna,kdo je na to zvědavý - to si můžeš nechat pro sebe...

09.09.2011 21:03:00 | danikoc

Vzpomínám na Tvé objetí
na Tvůj hlas, když hladíš mě po tváři
na dusot srdcí při usínání
vzpomínám na své slzy dojetí
co na víčkách cítím,
když ležím Ti schoulená v dlaních…

Vzpomínám na společné probouzení
a líbání ke krásnému ránu
vím že nic cennějšího není
než naší hluboké lásce
každý den otvírat bránu…

a každý den se usmívat
být šťastný
a čerpat z toho sílu na všechno…

a zbytek sil, co Ti bude chybět
máš schovaný napořád u mě :)

07.09.2011 20:51:00 | Jiná

Dávám tip za krásnou zamilovanost

07.09.2011 16:44:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí