VESMÍRNÁ

VESMÍRNÁ

Anotace: „Létající ČEST-MÍR“

Na okraji Menhiry stál černý kámen,
tisíce slov, hudba a Ismael (Ismail) i TY.
Někdo si klečí, jiný vzývá ÁMEN
a strážci světa rozpoznali city.

Někdy poušť, jindy oceány,
nebeské plány nesmí zůstat samy.
Kdo otevře nám hvězdné brány?

Na konci pyramidy smrt se skrývá.
Přišla jsem na svět mírně položivá.
Tak co nám zbývá, když jsem chtivá?

Ve tmě tě rozeznávám dříve,
to jsou 3 dary dcery položivé.
Druhým je láska, co mě k Tobě poutá
a první odemyká hříchy, vězení a pouta.

Má modlitba má sice mnohé chyby
a tichá místa, v ústech křížový klíč ryby.
Má láska vydá nad pochyby!

Když otevírám oči, noc je černá.
Kde dřímá věrnost, tam jsem věrná!
Pomalu plížím se jak světlo, jež mě halí.
Bez sebe nejsme nikdy dokonalí.
Pozoruji Tě dlouhou dobu z dáli!

Možná máš tajně uzamčeny dveře,
však věrnost Tvoji odměňuji szczerze.

TAHLETA MODLITBA JE O DŮVĚŘE ?
Autor Inge, 07.09.2011
Přečteno 324x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ, Mbonita, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí