...z Tvé skutečnosti ?

...z Tvé skutečnosti ?

Anotace: ....vemte si jen to, co chcete vnímat, číst, slyšet, vědět....

V ryšavé hnědi zvláštního listí
(slyším zpívat schované štěstí)
z tvé noční úschovny slasti
( s vlastí dobrovolí v pasti)
potácím se zúžená ze stenů bez nádechu
(o lásce je řeč, můj hochu)
nemohouc ani pozvednout hlavu
(v tom hororovém davu)
.....jednou povstanu....

Zocelená minulostí
s ročníkem šlechetnosti v mysli
šílím z tebe
a tvé skutečnosti
osud jednou dostanu....
....na lopatky....
Autor Lexisa, 07.09.2011
Přečteno 322x
Tipy 13
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Láďa, James Libustka, Druza, Petbab, Lucijena, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj - na osud ja jsem pes :-D ... ST

08.09.2011 10:56:00 | Druza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí