Zlatá klec

Zlatá klec

Anotace: člověk je tvor omylný...a já asi obzvlášť...

Upadli jsme do vztahu
po převeliké touze,
nasedli do výtahu
co kodrcá se dlouze.

Klícku jsi mi zařídil,
ta přec k štěstí stačí.
Na čelo jen políbil.
Proč čelo se však mračí?

Neumím žít život ten,
kde prázdnota je společnost.
Sama v kleci,den co den.
Mám snad jinou možnost?

Okovy pevně mé ruce poutají,
nicota mojí duši svírá.
Sny o útěku přichází potají
a v srdci je hluboká díra.

Proč prý jsem nešťastná?
Když všechno už mám!
Zlatá klec je fakt překrásná.
Tak si v ní buď sám!
Autor Meri, 08.09.2011
Přečteno 395x
Tipy 10
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Mbonita, Druza, labuť, CULIKATÁ, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poucena z omylu / napodruhe zlatou vilu / (ne jen klicku) ;-) ...

08.09.2011 10:52:00 | Druza

Vítám Tě mezi námi! Myslím, že Tvým pocitů dobře rozumím a tak držím palce, ať najdeš štěstí bez zlaté klícky...

08.09.2011 10:42:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí