Andělé duší

Andělé duší

Anotace: .

Andělé duší

Lze vůbec někoho milovat?
- láska je o citech a důvěře
a ne jen slibovat a neustále chybovat.

Slyším, jak uvadají myrty
Cítím jak blíží se tvé rty.
Vnímám tvou jemnou vůni,
Měsíc je v novoluní
A andělé duší tě za mne hladí,
Dokud neusneš.
Neusneš v zajetí vášně.
- V očích je touha
V srdci myšlenka pouhá,
Zda milovat tě lze,
Když mlhou ranní procházíme se.
Autor Lilulinka, 11.02.2006
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí