Jsi celý můj svět...

Jsi celý můj svět...

Anotace: ...a Ty to víš

Jsi celý můj svět
A přitom se mi vlezeš do náruče
Není nic hezčího než ležet Ti na hrudí
A poslouchat jak Tvé srdce krásně tluče

Jsi celý můj svět
Vzduch co dýchám
Takový který mě nikdy neudusí
Krev v mých žilách
Co nikdy neztuhne

Jsi celý můj svět
Zulíbám Tě
Od hlavy až k patě
Nejvíce Ti sluší
Když si oblečená ve zlatě
Čili jen ve své kůži

Jsi celý můj svět
Co mi dodává sílu žít
Navždy Tě budu v srdcí mít
A v očích Tvé vlasy až pod lopatky
Jak krásně se linou po tvých nahých zádech
Občas šimrají mě, na mých lících

Jsi celý můj svět
Mé světlo v temnotách
Utěšení když jsem v trampotách
Mám tě moc rád
A jsem šťasten, že jsi mi zkřížila cestu
Autor JohnyD., 08.09.2011
Přečteno 968x
Tipy 7
Poslední tipující: Emmelia, Elisha, CULIKATÁ, Alain, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí